Презентація проекту

Презентація проекту

  • Переглядів: 493

9 червня в Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського відбулася презентація проекту громадської організації "Обласний жіночий інформаційний центр" "Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади", що реалізується завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проекту "Голос жінок і лідерство - Україна", що впроводжується Українським Жіночим Фондом.

Фестиваліь "Барви рідної землі" у місті Світловодськ

Фестиваліь "Барви рідної землі" у місті Світловодськ

  • Переглядів: 538

06 червня 2021 року хореографічний колектив «Фаворит» (керівик Валентина Терещенко) Попельнастівського сільського будинку культури (директор Ольга Чорнобривець) представляв Попельнастівську громаду на 10-му регіональному дитячо-юнацькому хореографічному фестивалі "Барви рідної землі" у місті Світловодськ.

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

  • Переглядів: 387

1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей

Цифрова освіта

Цифрова освіта

  • Переглядів: 342

Відповісти на 90 запитань із цифрової грамотності? Легко! 

У здоровому тілі - здоровий дух!

У здоровому тілі - здоровий дух!

  • Переглядів: 435

Спортивний розвиток підростаючого покоління на сьогодні є одним із ключових завдань Відділу культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини Попельнастівської сільської ради. Адже як всім добре відомо: у здоровому тілі - здоровий дух!

Спільна Священна рада РДЦС ОСІДУ РУНВіри  та ДЦ ОСІДУ РУНВіри

Спільна Священна рада РДЦС ОСІДУ РУНВіри та ДЦ ОСІДУ РУНВіри

  • Переглядів: 382

29 травня 2021 у селі Олександрівці, що входить до складу Попельнастівської територіальної громади, відбулася спільна Священна рада РДЦС ОСІДУ РУНВіри (Голова - Мирослав Марченко) та ДЦ ОСІДУ РУНВіри (Голова – Віхор Кошуба).

Акція “Реставрація пам'яті. Маленька громада — великі справи"

Акція “Реставрація пам'яті. Маленька громада — великі справи"

  • Переглядів: 852

26 травня 2021 року у Дівочому Полі, що входить до складу Попельнастівської територіальної громади — голова Олег Волянський, відбулася акція “Реставрація пам'яті. Маленька громада — великі справи.” Вперше подібне дійство пройшло у маленькому селі, яке має унікальний пам'ятник монументального мистецтва місцевого значення. Учні Олександрівської школи разом з адміністрацією та вчителями, жителі села та гості з Олександрії зібралися біля постаменту, на якому височить танк Т-34. Після виконання Державного Гімну до присутніх звернулася спеціаліст відділу культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини Аліна Бичко. У своєму виступі вона наголосила, що тільки спільними зусиллями всіх членів громади — ми зможемо не тільки зберегти, але й примножити ті духовні скарби, які зібрані для нас поколіннями наших батьків. Лариса Кобан, сільський староста Дівочого Поля, розповіла історію монумента, який був встановлений за ініціативою Григорія Олійника, колишнього голови місцевого господарства та передала слово Володимиру Буніну, афганцю з Попельнастого. Володимир Валерійович, онук ветеранів Другої світової війни, згадав про своїх бойових побратимів і закликав дітей і молодь, присутніх на акції, берегти мир і пам'ять про наших героїв. 

Продовження циклу лекцій в навчальних закладх Олександрії

Продовження циклу лекцій в навчальних закладх Олександрії

  • Переглядів: 286

Відділ культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини - начальник Михайло Ковальчук і культурно-освітній Центр "Толока" - директор Валерій Жванко, звітують про продовження циклу лекцій з історії нашого краю, розпочатого у Попельнастівській територіальній громаді. Ділитися знаннями - це нормально. Тому проект буде продовжено. Є домовленності про співпрацю та екскурсійну діяльність з навчальними закладами Олександрії.