04. 06. 2021 в Добронадіївському будинку культури та центральній публічній бібліотеці відбулися дві виробничі наради з працівниками культури

  • 876

Фото без опису

Михайло Ковальчук (начальник відділу культури) окреслив пріоритетні напрямки роботи, привітав відновлений фольклорний колектив «Долинчанка» (завідувач Іван Боцман), наголосив на активній підготовці до дня села в кожному старостинському окрузі та на співпраці між всіма працівниками культури.

Людмила Якимчук (директор Добронадіївської ЦПБ) розповіла колегам про сучасні методи роботи бібліотек в карантинних умовах.

Спеціалісти відділу культури Наталія Шкуратько та Аліна Бичко підготували календар літніх заходів «Мистецька толока Попельнастівської громади» та познайомили з ним учасників наради.

Після виробничої наради розпочалася інформаційна сесія за проектом «Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади». Її відкрила Валентина Животовська (директор комунального закладу «ОУНБ ім. Д.І.. Чижевського») яка представила спікерів:

- Оксана Завіна (тренер ОЖІЦ, заввідділом з питань медицини та охорони здоров`я комунального закладу «ОУНБ ім. Д.І.. Чижевського»

- Лілія Яцкул (тренер ОЖІЦ, заввідділом документів іноземними мовами)

- Єлизавета Літвінова (менеджер проектів ОЖІЦ, заступник директор з наукової роботи комунального закладу «ОУНБ ім. Д.І.. Чижевського»)

- Світлана Волкова (тренер ОЖІЦ, провідний бібліотекар Інтернет-центру комунального закладу «ОУНБ ім. Д.І.. Чижевського»)

- Оксана Ткаченко (менеджер проектів ОЖІЦ, заступник директора з основної роботи комунального закладу «ОУНБ ім. Д.І.. Чижевського»).

Цього ж дня гості з Кропивницького здійснили поїздку до Попельнастого де мали екскурсію у Культурно-освітньому Центрі "Толока" та протестантскій церкві, відвідали ділянку ковилового степу та ознайомились з потенціалом Попельнастівського будинку культури (директор Ольга Чорнобривець).