У селі Олександрівці було відкрито оновлену бібліотеку.

  • 313

Фото без описуПісля Попельнастого, Травневого і Добронадіївки - це вже четверта бібліотека на території Попельнастівської територіальної громади у якій завершено ремонт, оновлено дизайн та виготовлені нові меблі. "Книга була і залишається не тільки джерелом знань, а й унікальним арт-об'єктом, що відрізняє її від будь якого гаджета. І тому створення комфортних умов для спілкування з книгою і для роботи бібліотекарів - один з приорітетів в діях місцевої влади." Про це сказав Олег Волянський - голова Попельнастівської ТГ.

На урочистостях були присутні: перший заступник Попельнастівського сільського голови - Олександр Труш, староста села Віта Бершавська, начальник та спеціалісти відділу культури Михайло Ковальчук, Наталія Шкуратько, Аліна Бичко, головний бухгалтер ФГ "Олександрівське" Ірина Мамон, депутат Попельнастівської сільської ради Олена Бондаренко, бібліотекар – пенсіонер Галина Півняк, директор центральної публічної бібліотеки Людмила Якимчук, бібліотекарі Попельнастівської громади, клубні працівники та жителі села.

В невеличкому концерті взяли участь: Анастасія Сердешна, Жанна Блонська, Володимир Жовтоножко (аматори Олександрівського СБК), ВІА "АВАНС", Наталія Гаврилець (директор Олександрівського СБК), Анатолій Жовтоножко (художній керівник Олександрівського СБК), Надія Вдовенко (директор Дівочепільського СБК), Надія Тельнюк (бібліотекар Дівочепільської бібліотеки-філії).

Валентина Жовтоножко (бібліотекарь Олександрівської бібліотеки-філії) приймала вітання та подарунки від гостей.

Оновлене приміщення, книги для дітей та дорослих – все це дає надію, що бібліотека стане справжнім центром активності та популярним місцем відпочинку і розвитку для різновікових категорій жителів села.

Дякуємо всім, хто брав участь у підготовці заходу та завітав на відкриття бібліотеки!