14 серпня Олександрівка відсвяткувала день народження села!

  • 341

Фото без опису На початку свята з вітальним словом для жителів села і гостей звернулися голова Попельнастівської територіальної громади Олег Волянський, староста села Віта Бершавська, начальник відділу культури, молоді і спорту, туризму та культурної спадщини Михайло Ковальчук. Жителі села отримали подарунки у різних номінаціях.

В програмі свята відбулися розваги для дітей із величезною кількістю сюрпризів, за що ми вдячні агенції свят "Веселка". Батути, гірки, веломібілі... Працювали фотозони... Відбувся також розіграш лотереї.

У святковому концерті приймали участь аматори художньої самодіяльності СБК: дитячий вокальний колектив "Первоцвіт", ВІА "АВАНС" (керівник А.В Жовтоножко), жіночий гурт "Оберіг" та гості свята вокально-інструментальний гурт Попельнастівського СБК "СтепDrive" (керівник М.Г Ковальчук). На завершення - частування стравами української кухні та вечірня дискотека.

Ми дякуємо всім хто долучився до створення свята. А особливо спонсорам, це ФГ "Олександрівське" голова М. І Муленко, ФГ "СІМФО" голова О. Г Олійник, В. В Півняк, О. В Корлюк; приватні підприємці Олена Шестопалова, Алла Пальцева, Надія Рожнова.