16 лютого вперше Попельнастівська територіальна громада святкує День Єднання

  • 314

16 лютого 2022 у Добронадіївській центральній публічній бібліотеці відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи закладів культури Попельнастівської громади за 2021 рік. 

Перед працівниками будинків культури, клубів та бібліотек виступили: Михайло Ковальчук, начальник відділу культури, туризму, молоді, спорту і культурної спадщини та спеціалісти відділу культури Наталія Шкуратько і Аліна Бичко. 

Звіт-аналіз  за підсумками роботи клубних закладі Попельнастівської сільської ради за 2021 рік зробила Тетяна Крейда, директор Червонокам’янського СББК. 

Звіт-аналіз за підсумками роботи бібліотечних закладів  зробила Людмила Якимчук директор Добронадіївської базової бібліотеки.

На нараді також було розглянуто цілу низку питань, зокрема аналізувався досвід роботи, обговорювалися плани на 2022 рік, були представлені нові працівники та нові проекти.

Перед початком наради виступив інспектор з пожежної охорони Артем Печений, який довів до присутніх основні вимоги по протипожежній безпеці закладів культури.

Фото без описуБільше фото