30 вересня Попельнастівська територіальна громада буде представлена на "Покровському ярмарку"

  • 348

 "Покровський ярмарок" – це неповторна самобутність центральної України. Тут кожен охочий зможе придбати сувеніри та вироби майстрів з усіх куточків України, відвідати виступи народних колективів та майстер-класи, посмакувати різноманітними стравами кухонь народів світу на фестивалі вуличної їжі "Єлисавет Смак Fest".

Гостей ярмарку зустрічатимуть креативні арт-інсталяції та розмаїття селфі-зон.

Ярмарок традиційно проходить у межах Міжнародної агропромислової виставки "AgroExpo", що відбудеться вже зовсім скоро – з 29 вересня по 2 жовтня за адресою: м. Кропивницький (Кіровоград), вул. Перша виставкова (Мурманська), 8.

Варто зазначити, що AGROEXPO входить до 10-ки найбільших агропромислових виставок Європи. Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри та складає 125 000 м², а її відвідувачами стають понад 40 тисяч осіб щорічно, демонструючи стабільну позитивну динаміку.

Гості виставки мають змогу відвідати експозиції та демонстраційні покази провідних вітчизняних і закордонних виробників сільськогосподарської техніки, спеціалізовану експозицію "Тваринництво", виставку легкових автомобілів "Autoland", долучитись до тест-драйвів кросоверів та позашляховиків, а також багато іншого.Фото без опису