6 сесія 8 скликання

  • 775

Фото без опису

Порядок денний шостої сесії восьмого скликання Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області 02 квітня 2021 року


 

1. Про затвердження норм утворення твердих побутових  відходів та шлаку паливного в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Попельнастівської сільської ради у 2021 році.


2. Про списання майна комунальної власності.


3. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт будівлі № 2 Червонокам'янського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – позашкільний центр Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області.


4. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Попельнастівської сільської ради.


5. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області».


6. Про прийняття рухомого майна комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області» у комунальну власність Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області на баланс комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області».


7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель комунальної власності для подальшої передачі у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.


8. Про надання згоди на об'єднання земельних ділянок.


9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев'ять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


10. Про вилучення земельної ділянки.


11. Про продовження терміну дії договору оренди гр. Дуднику С.В.


12. Про продовження терміну дії договору оренди ТОВ «УкрАгроКом».


13. Про продовження терміну дії договорів оренди невитребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «УкрАгроКом».


14. Про продовження терміну дії договорів оренди невитребуваних  земельних часток (паїв) ТОВ « Украгротехнологія».


15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Попельнасте Олександрійського району Кіровоградської області.


16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).


17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду  для городництва Бабаєву Вадиму Володимировичу.


18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев'ять) років для ведення городництва.


19. Про передачу земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


20. Про внесення зміни до рішення від 18.01.2018 № 152 «Про передачу земельної ділянки у власність».


21. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 (сорок дев'ять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 0,0300 га.


22. Про внесення змін до рішення від 05.05.2020 № 622 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Кіровоградобленерго» сорок другою сесією Добронадіївської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області сьомого скликання.


23.  Про внесення змін до рішення від 20.08.2020 № 709 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» сорок п'ятою сесією Добронадіївської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області сьомого скликання.


24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) у власність  для ведення особистого селянського господарства.


25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).


 

26. Про реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки загальною площею 1,2987 га за межами населеного пункту села Травневе на території Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області.


27. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок у приватну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку та для індивідуального садівництва.


28. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.


29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі у власність для ведення особистого селянського господарства, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення індивідуального садівництва.


30. Про згоду на проведення робіт з видалення молодої порослі в зв'язку з виробничою необхідністю.


31. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок у приватну власність для ведення особистого селянського господарства.


32. Про внесення змін до рішення Попельнастівської сільської ради  від 23 грудня 2020 року №85 “Про бюджет Попельнастівської сільської територіальної громади на 2021 рік:

Додаток № 1

Додаток № 2

 

Додаток № 3

 

Додаток № 5

Інші статті

Всі статті