5 сесія 8 скликання

  • 668

 

 

 

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету за 2020 рік.


2. Про затвердження плану заходів з реалізації першого етапу (до 2022 року) Стратегії популяризації української мови до 2030 року «Сильна мова – успішна держава».


3. Про зміну назв та затвердження Статутів у  (новій редакції) закладів дошкільної освіти Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області.


 

4. Про зміну засновників та прийняття у комунальну власність Попельнастівської сільської ради цілісних майнових комплексів юридичних осіб зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Олександрійського району.


5. Про внесення змін до структури та штатного розпису відділу освіти.


6. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок   у приватну власність для ведення особистого селянського.        


7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для городництва Короткому Віктору Сергійовичу


8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для городництва Назарюку Олександру Миколайовичу


9. Про затвердження  проєкту землеустрою Щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для городництва Манжули Надії Володимирівни.


10. Про згоду на проведення робіт з видалення молодої  порослі в зв'язку з  виробничою необхідністю.


11. Про надання дозволу  на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачі власність     для  ведення особистого селянського господарства.


12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.


13. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок   у приватну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку та для ведення особистого селянського господарства.


14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.


15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговуванняжилого будинку, господарськихбудівель і споруд (присадибна ділянка)


16. Про надання дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки та передачі  у приватну власність     для  будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та  для ведення індивідуального садівництва.


17. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок   у приватну  власність для будівництва і обслуговування житловогобудинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


18. Про  продовження терміну дії договорів оренди не витребуваних земельних  часток (паїв) ТОВ «Степ».


 

 19. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду

фермерському господарству «Олександрівське».


20. Про внесення  змін до рішення від 08.08.2019 року № 468 «Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 0,1844 га, для будівництва та обслуговування будівель закладу побутового обслуговування» ТРИДЦЯТЬ ШОСТОЮ СЕСІЄЮ ДОБРОНАДІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ Олександрійського району Кіровоградської області СЬОМОГО СКЛИКАННЯ.


21. Про продовження договору оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 40,0039 га  для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва фермерському господарству «ЕДЕМ-777».


22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення Земельної ділянки у власність для   будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.


23. Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для городництва Карамушкіну Яну Миколайовичу.


24. Про  надання  дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)


 

25. Про продовження договору оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 15,3541 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АПК Артем».


26. Про надання дозволу  на  розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у  власність для  ведення індивідуального садівництва.


27. Про внесення змін до рішення Попельнастівської сільської ради від 23 грудня 2020 року №85 “Про бюджет Попельнастівської сільської територіальної громади на 2021 рік”.


28. Про надання дозволу  на  розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачі  у приватну власність     для  будівництва і  обслуго-вування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)


29. Про продовження договору оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва фермерському господарству «Олександрівське».


30. Про  реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки загальною площею 34,1046га за межами населених  пунктів на території Попельнастівської сільської  ради  Олександрійського району. Кіровоградської  області.


31. Про  реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку загальною площею 0,9293 га в межах населеного  пункту на території Попельнастівської сільської  ради  Олександрійськогорайону Кіровоградської  області.


32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лебідь Г.М.


33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мирко Л.О.

Інші статті

Всі статті