ПриватБанк відкрив оформлення карток єПідтримка для підлітків

  • 552

Єпідтримка, ПриватБанкПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток єПідтримка для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у застосунку Дія. Про це повідомляє спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку Анжела Дзінзюра.

Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити картку єПідтримка за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба оновити додаток, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія та подати заявку на виплату допомоги на карту ПриватБанку.

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і воне ще не користується картками ПриватБанку, необхідно пройти ідентифікацію у будь якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього залишається зареєструватися у Приват24 та оформити картку єПідтримка.
 
Згідно з рішеннями уряду, відтепер використати кошти допомоги єПідтримка, серед іншого,  також можливо у сфері освіти (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), оплати харчування та проживання в гуртожитках закладів освіти, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів.

За даними ПриватБанку, на сьогодні українці оформили у ПриватБанку більше 5 мільйонів цифрових карток єПідтримка для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.