1 лютого, в онлайн режимі Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко провів селекторну нараду з головами облдержадміністрацій, райдержадміністрацій та міськими, селищними, сільськими головами

  • 899

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко провів селекторну нараду

1 лютого, в онлайн режимі Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко провів селекторну нараду з головами облдержадміністрацій, райдержадміністрацій та міськими, селищними, сільськими головами. Про це можна дізнатися на офіційній сторінці Олександрійської районної державної адміністрації.

В селекторній нараді взяла участь голова Олександрійської районної державної адміністрації Ольга Коріненко, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Лисенко та голови територіальних громад району.

Основне питання, на яке було зроблено акцент Міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшко – охоплення вакцинацією проти COVID – 19 осіб віком старше 60 років, які знаходяться в групі медичного ризику.

За результатами наради територіальним громадам дано доручення узгодити з координатором облдержадміністрації графік виїзду мобільної бригади на території громад з метою проведення вакцинації місцевих мешканців старше 60 років.

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко провів селекторну нараду з головами району