У Попельнастівській громаді відбулося нагородження учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

  • 631

Фото без опису

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

      Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та самовідданості. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь. Висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

       Зокрема з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС на черговій сесії Попельнастівської сільської ради головою громади Олегом ВОЛЯНСЬКИМ, було вручено відзнаку Кіровоградської обласної Державної адміністрації «За мужність і відвагу» Кравцю Сергію Миколайовичу, жителю с. Попельнасте.