Запрошуємо всіх бажаючих на прем'єрний показ фільму "Попельнасте. Ріка життя", який відбудеться у Попельнастівському будинку культури 25 листопада, о 16.00

  • 691

 

Фільм, який ми пропонуємо Вам подивитися, задумувався, знімався і монтувався протягом 2018-2019-2020 років. Він результат роботи багатьох людей.

Ідея створення фільму "Попельнасте. Ріка життя" належить Олегу Волянському. Саме він, як голова тоді ще невеликої теріториальної громади, особисто спілкувався з Романом Терещенком (Студія Intervideo) - талановитим оператором і творцем багатьох відеоробіт, і замовив йому фільм про історію рідного села.

Про неї яскраво розповіла Людмила Войцеховська - вчитель історії Попельнастівської школи. Активно допомагав і організовував зйомки Валерій Жванко.

Справжньою окрасою фільму стали кадри зняті з повітря, з квадрокоптера, яким керував Сергій Дробишев. Ця людина поєднала в собі неймовірну кількість професій і захоплень: лікар, спортсмен, фотограф і відеооператор, яхтсмен і конструктор всесезонних вітрильників.

Знімальна група, до якої входило багато дорослих і дітей, встигла зустрітися і записати спогади старожилів села: Шевченко Ганни Онуфрієвни, Безрукавої Надії Єгоровни, Ярмілко Катерини Леонтіївни. Деяких з них вже вже немає серед нас, але їхні спогади — безцінні для нині живущих.

Тож запрошуємо всіх бажаючих на прем’єрний показ фільму "Попельнасте. Ріка життя", який відбудеться у Попельнастівському будинку культури 25 листопада, о 16.00.

Ви почуєте захоплюючу історію нашого Попельнастого, чесні спогади старожилів, побачите на великому екрані знайомі з дитинства пейзажі, зняті з квадрокоптера, і приємно проведете час у колі друзів і знайомих.