17 листопада у Червоній Кам'янці відбулося урочисте відкриття боксерської секції

  • 526

Фото без опису

 

17 листопада у Червоній Кам'янці відбулося урочисте відкриття боксерської секції. Це вже третя боксерська секція, яку відкриває у Попельнастівській ТГ - Олег Волянський, голова цієї територіальної громади.

В черговий раз спільними зусиллями реалізовано важливий соціальний проект. Завдяки йому у базовому будинку культури Попельнастівської громади тричі на тиждень діти та молодь села зможуть зайнятися спортом.

Ремонт приміщення здійснено за кошти УкрАгроКома (комерційний директор Павло Фесюк). Спортивне обладнання закуплено за кошти СВК ім. Фрунзе (директор Михайло Гончаренко), та за бюджетні кошти Попельнастівської сільської ради.

На церемонії відкриття були присутні староста села Людмила Теличко, начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини Михайло Ковальчук, чисельні гості, діти та батьки майбутніх чемпіонів.

Дмитро Примак - професійний тренер з боксу та п'ятикратний чемпіон міста Києва третій рік очолює секції з боксу в Улянівці та Попельнастому, і серед його вихованців вже є чемпіони області та України. Присутні переглянули відкрите тренування досвідчених спортсменів та разом з креативною музичною групою "Томати Pelati" виконали декілька сучасних українських пісень.