Голова Попельнастівської громади Олег Волянський 8 листопада здійснив робочу поїздку до Кропивницького

  • 1136

Фото без опису

Голова Попельнастівської громади Олег Волянський 8 листопада здійснив робочу поїздку до Кропивницького. Зокрема, для вирішення поточних питань побував у ОДА та інших установах і організаціях.

Напередодні Дня української мови і писемності завітав Олег Володимирович і до Книгарні "Є", де ознайомився з останніми книжковими новинками та провів зустріч з директором з розвитку мережі Андрієм Домаранським. Під час бесіди була досягнута домовленість про подальшу співпрацю. Учасники зустрічі погодилися, що саме людина, яка з дитинства дружить з книжкою, має гарні шанси стати успішною, яку б професію у своєму житті вона б не обрала. Ніякі гаджети, при всій своїй досконалості, не зможуть замінити людські уяву і є лише інструментом. Людна, з її безмежним внутрішнім світом, була і залишається головною діючою особою у ХХІ столітті.

"Системна робота по ремонту бібліотек та наповнення їхніх фондів книжками відомих українських видавництв була і залишається серед пріоритетів у роботі керівництва Попельнастівської громади", - зазначів Олег Волянський.