Голова Попельнастівської ТГ Олег Волянський став учасником Всеукраїнського форуму «Україна 30

  • 614

 

Голова Попельнастівської ТГ Олег Волянський став учасником Всеукраїнського форуму «Україна 30. Безпечна громада», який відбувся 4-го листопада у Києві. На форум були запрошені голови ТГ з усієї України, які першими і найуспішніше реалізували у своїх громадах програму "Поліцейський офіцер громади". Як відомо, Попельнасте стало другою громадою в Україні, після Дніпропетровської області, де було розпочато цей проект.

Виступаючи на форумі Президент України сказав: "Українська держава разом з місцевою владою та територіальними громадами мають створити безпечне середовище для кожного українця. (...).

Глава держави зауважив, що питання забезпечення безпеки українців нині актуальне як ніколи, а сьогодні на форумі його буде вперше розглянуто в контексті ролі й місця територіальної громади в цьому процесі.

Президент наголосив, що кожен мешканець громади має право на захист свого життя, здоров’я та власності від злочинних посягань, на цивільний захист, запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, стихійних лих, пожеж, на якісні й доступні адміністративні послуги.”

Цитата взята тут: https://www.president.gov.ua/.../prezident-bezpeka...