9 вересня Олександрійщина приймала письменницю Ларису Ніцой

  • 266

9 вересня Олександрійщина приймала письменницю Ларису Ніцой. Сонячно було не тільки за вікном, а й у душах дітей, вчителів, бібліотекарів, самої пані Лариси, адже усіх поєднала Її Величність Книга та щире бажання приємного спілкування.

Письменниця відвідала загальноосвітній навчальний заклад №10 (мікрорайон Перемога), також раділи її приїзду діти ЗНЗ №15 та НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 19 - ДНЗ «Лісова казка».

Яскравим моментом виявилася поїздка до Попельнастівської ОТГ, де Лариса Миколаївна відвідала культурно-освітній центр «Толока» та зустрілася зі школярами. Керівник закладу, Валерій Жванко, провів неймовірно цікаву екскурсію унікальним музеєм, у якому зібрані старовинні експонати, фотографії предків сучасних попельничан. «Толока» зібрала багато цікавої інформації, історичних документів, пов’язаних із життям людей, які в різні роки жили, працювали і розбудовували населений пункт.

Лариса Ніцой, як істинна українка, розчулилась до сліз, побачивши, як в Попельнастівській громаді зберігають ПАМ’ЯТЬ. Пам’ять про людей, що є найціннішим.

Далі відбулася зустріч в Червонокам'янському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - позашкільному центрі Попельнастівської сільської ради. Тепло та гостинно зустрічали всюди. Діти з радістю спілкувалися з гостею, фотографувалися та отримували автографи."

Текст взято зі сторінки Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи.

Фото без опису