29 червня 2021 року до Попельнастівської громади завітала талановита письменниця, наша землячка – Дарина Гнатко

  • 348

 

Мрійте, адже мрії збуватюся!

На одній із виробничих нарад бібліотекар Щасливської бібліотеки-філії Людмила Міщенко запропонувала провести творчу зустріч з її улюбленою письменницею Дариною Гнатко.

Відділ культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини Попельнастівської сільської ради (начальник Михайло Ковальчук) завжди підтримує ініціативність своїх працівників, тож відразу почав працювати над підготовкою цієї зустрічі. І ось, нарешті, "зорі зійшлися"! 29 червня 2021 року до Попельнастівської громади завітала талановита письменниця, наша землячка – Дарина Гнатко. Зранку її зустрічала Добронадіївська Центральна публічна бібліотека, а після обіду Попельнастівська бібліотека-філія.

На зустріч прийшли місцеві жителі, працівники культури і освітяни, автори-початківці. Панувала тепла атмосфера і всі присутні мали змогу особисто заглянути на письменницьку "кухню", поспілкуватися з авторкою та уявити собі стиль життя людини, яка заробляє на життя виключно за допомогою власної уяви, продаючи цікаві історії. По завершенню зустрічі відбулася автограф-сесія і всі бажаючі мали змогу придбати книжку з авторським підписом.