Церемонія нагородження кращих учнів Попельнастівської громади

  • 675

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей у Попельнастому, в культурно-освітньому центрі "Толока", відбулася церемонія нагородження кращих учнів Попельнастівської громади. Ці діти стали переможцями Всеукраїнських, обласних і районних олімпіад, конкурсів і змагань. Запрошені учні - своєю активною позицією і наполегливістю разом зі своїми керівниками презентують і прославляють нашу малу Батьківщину.

Олег Волянський, голова Попельнастівської громади привітав присутніх з початком літніх канікул, побажав їм здоров'я і гарного відпочинку і висловив сподівання, що їхні наступні перемоги будуть ще вагоміші за нинішні. Олег Володимирович вручив дітям, їх батькам, представникам і вчителям - Почесні Грамоти, відзнаки, а також грошові премії. На церемонії були присутні і виступили: Олександр Труш - перший заступник голови Попельнастівської сільської ради, Вікторія Симоненко- начальник відділу освіти, Михайло Ковальчук - начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини.

Для кожної з трьох груп переможців були організовані оглядові екскурсії "Толокою", та показаний відеоролик. Завершувалися всі екскурсії спільним виконанням пісні "Україна - єдина". Пісню і розповідь про свою любов до країни представив керівник аматорського колективу Артем Фурдак.