Нарада з працівниками клубних закладів Попельнастівської ТГ

  • 607

28 квітня 2021 року відділ культури, туризму, молоді і спорту та культурної спадщини Попельнастівської сільради організував і провів у Червонокам’янському базовому будинку культури виробничу нараду. Це вже друга подібна нарада з працівниками клубів, сільських будинків культури та працівниками бібліотек з часу створення нової громади.

З доповіддю «Успішні проекти, плани, проблеми роботи» виступив начальник відділу культури Михайло Ковальчук. Спеціаліст відділу культури Аліна Бичко проконсультувала присутніх: «Фандрейзинг – сучасні форми співпраці з громадкістю. Заклади культури в соціальних мережах».

Пропозиції щодо мистецьких заходів з відзначення 25-ї річниці Конституції України і 30-ї річниці Незалежності України оголосила Наталія Шкуратько - спеціаліст відділу культури.

Звіт-аналіз за підсумками роботи клубних закладів провела Наталія Зозулінська (директор Червонокам’янського СББК).

Відбувся також обмін досвідом, майстер-класи з окремих жанрів. Перед колегами з успіхом виступили Тетяна Епіфанцева (завідувач Ул’янівським СК), Тетяна Двалішвілі (директор Добронадіївського СБК), Лідія Сідельникова (завідувач Медівським СК), Григорій Барсуков (директор Травневського СБК), Олександра Григорова і Валерій Цапко (молоді працівники Михайлівського СБК), Артем Фурдак (керівник аматорського колективу Попельнастівського СБК). На нараді було прийнято рішення про перспективні напрямки роботи, проведення різножанрових фестівалів та конкурсів, обмін досвідом, співпрацю між клубними закладами, методичною та технічною взаємодопомогою. Відділ культури Попельнастівської ТГ дякує за гостинність працівників Червонокам’янского СББК.Фото без опису