Нова секція боксу відкрилася в Ульянівській школі

  • 423

Фото без описуСпорт – це здоров’я! Нова секція боксу відкрилася в Ульянівській школі в березні 2021 року.

У спортивному залі, залитому сонячним промінням, у цей день було особливо гамірно і весело. Двадцять дітей, що прийшли вже на шосте тренування, отримали своє перше справжнє спортивне обладнання. Це боксерські рукавиці, шоломи, «лапи», капи та взуття, а також скакалки та спеціальні м’ячі. На їх закупівлю було виділено близько 35 тисяч гривень з бюджету відділу культури Попельнастівської ТГ (начальник Михайло Ковальчук).

Веде заняття фаховий спеціаліст Дмитро Примак, який живе і вже третій рік успішно опікується боксом у Попельнастому. Він має вищу освіту і багату спортивну біографію. Свого часу він був семикратним чемпіоном міста Києва.

Тепер, крім власне домашніх тренувань, Дмитро Сергійович два рази на тиждень, у вівторок та четвер, поспішає з Попельнастого до Ульянівки. Для вирішення цього транспортного питання, місцеві підприємці Роберт Мкртчан,

Олег і Дмитро Ільченки придбали для тренера легковий автомобіль, а директор місцевого господарства "Ульянівка Агро" Олег Міщенко - виділив річну норму пального.

Ось так успішна співпраця місцевої влади і бізнесу, та наявність приміщення і бажання ініціативних людей – завжди дає позитивний результат. Голова Попельнастівської територіальної громади Олег Волянський вже давно і ефективно використовує цю модель при реалізації багатьох успішних проектів.

По секрету, додамо, що відкриття наступної боксерської секції, планується ним у Червоній Кам’янці, де найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи у виділеному приміщенні.