Оновлені бібліотеки, як центри активності жителів Попельнастівської громади

  • 479

У здоровому тілі - здоровий дух. Ми вже писали про розвиток спорту, зокрема про роботу секції боксу, та про відкриття нових секцій у селах нашої громади...

Проте, не боксом єдиним живе людина! Наша сьогоднішня розповідь про духовну сферу, та перспективи її розвитку на майбутнє. Як видно з наступних фотографій, динамічно оновлюється у громаді і бібліотечна мережа. Так у Травневому вже завершено ремонтні роботи, виготовлені і встановлені нові меблі та опалення у місцевій бібліотеці. У Добронадіївській Центральній бібліотеці - ремонт вже завершено і приміщення чекає нових меблів, виготовлення яких вже закінчується. А у бібліотеці села Олександрівка, на минулому тижні, побував дизайнер, який разом з бібліотекарем працював над ескізним проектом оформлення приміщення (включаючи ремонтні та оздоблювальні роботи та виготовлення спеціальних меблів).

Роботи, що ведуться підтримують місцеві депутати, підприємці та соціально відповідальний бізнес.

Голова Попельнастівської сільради Олег Волянський ( вчитель історії за фахом) переконаний, що живого спілкування з книжкою не замінять ніякі гаджети чи новітні технології. Здорова нація має гармонійно поєднувати ці технології з тисячолітнім досвідом спілкування саме з паперовою книгою, яка має свою особливу енергетику та є мистецьким твором. Сподіваємося, що комфортні умови у оновлених бібліотеках, перетворять їх на справжні центри активностей та затишні куточки для спілкування як молодих так і літніх людей нашої Попельнастівської громади.