Відділ освіти Попельнастівської сільської ради інформує про те, що з 07.04.2021 року відбулися зміни в організації харчування дітей у школах, в зв’язку з переходом на продукти харчування

  • 812

Фото без опису

 

   Шановні батьки Попельнастівської територіальної громади! Відділ освіти Попельнастівської сільської ради інформує Вас про те, що з 07.04.2021 року відбулися зміни в організації харчування Ваших дітей у школах, в зв’язку з переходом на продукти харчування.

   Тепер для організації якісного харчування у закладах освіти Попельнастівської громади - введено 16,5 ставок кухарів та помічників кухарів. Заключено прямі договори з постачання продуктів харчування з ФОП «Дементьєва Ю.І.», ФОП «Коваль», ФОП «Ніколаєнко». У закладах освіти організовано безкоштовне харчування дітей пільгових категорій та безкоштовне харчування учнів 1-4 класів (70% від норм оплачує місцевий бюджет).

   Учні 5-11 класів ( крім пільгових категорій) можуть харчуватись у школі за батьківські кошти, але відповідно до постанови Міністерства охорони здоров’я України від 30.12.2020 року №57 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби» заборонено розрахунки готівкою. Так виникла потреба – забезпечити можливість щоденного безготівкового (безконтактного розрахунку) за харчування Ваших дітей.

   Саме тому заклади освіти переходять на безготівковий розрахунок, коли оплата проводитиметься дитячою карткою Юніор (Приватбанк). Картки будуть виготовлені безкоштовно. В закладах освіти будуть встановлені термінали, через які буде проводитись оплата.

   Для відкриття картки Юніор необхідно:

присутність у банківській установі одного з батьків, який при собі повинен мати паспорт та ідентифікаційний код, свідоцтво про народження своєї дитини та ідентифікаційний код дитини.

   Батьки зможуть відкрити картку без присутності дитини, головне мати присобі зазначений пакет документів.

   Картка Юніора не є кредитною!

   За додатковою інформацію ви можете звернутись до адміністрації закладів освіти, в яких навчаються Ваші діти, та отримати детальні роз’яснення.