Другого квітня 2021 року відбулася шоста сесія восьмого скликання Попельнастівської сільської ради.

  • 362

Фото без опису

   Другого квітня 2021 року відбулася шоста сесія восьмого скликання Попельнастівської сільської ради. На порядку денному були наступні питання:

про затвердження норм утворення твердих побутових відходів та шлаку паливного в закладах загальної середньої та дошкільної освіти; про списання майна комунальної власності; про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації Червонокамянської школи; внесено зміни до штатних розписів закладів загальної середньої освіти; внесено зміни до видів економічної діяльності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Попельнастівської сільської ради» та прийняття рухомого майна комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області» у комунальну власність Попельнастівської сільської ради; про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель комунальної власності для подальшої передачі у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти та внесено зміни до бюджету Попельнастівської сільської територіальної громади на 2021 рік. На сесії також було розглянуто ряд земельних питань.

   Після розгляду всіх питань порядку денного депутати провели обговорення перспектив розвитку шкільної освіти на період до 2025 року на території Попельнастівської сільської ради. Було заслухано доповідь начальника відділу освіти Попельнастівської сільської ради Вікторії Симоненко і директора комунальної установи «Попельнастівський центр із обслуговування закладів та установ» Валентини Ільющенкової. Депутати сільської ради домовилися підготувати свої пропозиції з питань розвитку освіти до наступної сесії.