Виїзна вистава «Ріпка на новий лад» для вихованців дитячого будинку " Перлинка"

  • 415

11 березня для вихованців дитячого будинку «Перлинка» (село Войнівка, Олександрійського р-ну) відбулася виїзна вистава «Ріпка на новий лад». Показав її аматорський театр ляльок «Котасики», який діє вже третій рік при Культурно-освітньому Центрі «Толока» Попельнастівської сільської ради. Судячи з реакції дітей та дорослих на виставу – волонтерська акція була успішною. Після вистави діти активно спілкувалися з акторами, знайомилися – на дотик – з ляльками, та мали майстер-клас по «управлінню» ляльковими героями.

Дитячий будинок також отримав від Попельнастівської ОТГ (голова сільської ради Олег Волянський) благодійну допомогу: продукти, медикаменти, одяг, іграшки та канцтовари.

Керівництво дитячого будинку висловлює подяку відділу культури (начальник – Михайло Ковальчук) Попельнастівської сільської ради за сприяння та інформаційну підтримку акції.

Забезпечили реалізацію задуманого спільні і узгодженні дії багатьох людей. Назвемо їх поімено.

Транспортне забезпечення – церква «Жива вода», пастор Сергій Донченко, водій Володимир Павлюченко.

Театр ляльок – керівник Зінаїда Жванко, актори – Аліна Безрукава, Надія Крючева, Валентина Терещенко, звук – Артем Фурдак.

Збирання благодійної допомоги: село Добронадіївка, координатор - директор Центральної бібліотеки Попельнастівської сільської ради Людмила Якимчук. Село Попельнасте, координатор - спеціаліст відділу культури Аліна Бичко.

До акції долучилися також вихованці дитячого садочка «Капітошка» з Попельнастого (директор Алла Олійник), які передали гостинці для дітей з «Перлинки».

https://photos.app.goo.gl/Nhu6AZHCpqyUU4DD9

Фото без опису