Пам’ятний захід присвячений річниці виводу радянських військ з Афганістану

  • 422

15 лютого 2021 року, з дотриманням умов адаптивного карантину, працівники відділу культури і Попельнастівського будинку культури провели пам’ятний захід та показали літературно-музичну композицію, присвячену річниці виводу радянських військ з Афганістану. Вшанування воїнів-ветеранів стало у Попельнастому вже багаторічною традицією. Тепер ця традиція поширюється на всю велику Попельнастівську громаду, на території якої нині проживає 18 воїнів-інтернаціоналістів.

На зустріч у Попельнастому були запрошені наші земляки, воїни-афганці Бунін Володимир, Горобець Сергій, Максімов Віктор та Папшой Сергій і учні 9 класу Попельнастівської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Спеціалісти відділу культури привітали воїнів-афганців з пам’ятною річницею, побажали їм міцного здоров’я та запевнили, що односельці завжди будуть пам’ятати їхню вірність присязі та мужність, проявлену в ході тієї неоголошенної афганської війни. Від імені голови Попельнастівської сільської ради Олега Волянського всі 18 воїнів-ветеранів отримали поздоровлення та грошову допомогу у розмірі 2.000 гривень. В концертній програмі, що пройшла в культурно-освітньому Центрі «Толока», пролунали пісні афганської тематики та було показано документальний фільм.