03.03.2021 року за співпрацю у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» було нагороджено ряд найбільш активних керівників ТГ.

  • 1109

 

    Як повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області, 03.03.2021 року за співпрацю у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» було нагороджено ряд найбільш активних керівників ТГ. Нагородження відбулося сьогодні під час наради з підбиття підсумків роботи поліцейських офіцерів громади за минулий рік. Участь у заході взяли керівник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олексій Ніколаєв, керівництво управління превентивної діяльності, голови територіальних громад та поліцейські офіцери громад.
    Очільник поліції Кіровоградщини висловив вдячність представникам громад за співпрацю у впровадженні безпекових проєктів та ініціатив у забезпеченні публічного порядку на територіях. Роман Козьяков вручив подяки голові Попельнастівської територіальної громади Олегу Волянському та голові Соколівської ТГ Інні Завірюсі. Відзнаку «Безпечна громада» отримав голова Новопразької територіальної громади Богдан Куруп. Також за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків правами начальника ГУНП в області було заохочено поліцейських офіцерів громади – Тимура Сатибаєва, Ярослава Рябенького, Андрія Пахалюка. Перехідну відзнаку «Безпечна громада» отримали поліцейські офіцери Новопразької територіальної громади Ярослав Руденко та Сергій Колісникович. Заходи щодо подальшого впровадження проєкту на території області тривають. Так, у поточному році на Кіровоградщині меморандуми про співпрацю з поліцією підписали ще 6 громад. Нині кандидати на посади поліцейських офіцерів громад проходять відповідний відбір.
    Загалом упродовж минулого року поліцейськими офіцерами громад розглянуто близько 2,3 тисяч матеріалів за зверненнями громадян, розкрито 60 кримінальних правопорушень, виявлено та задокументовано близько 2 тисяч адміністративних правопорушень, із яких – понад 520 у сфері безпеки дорожнього руху. Також попередньо досягнуто домовленість про можливість запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» у ще кількох територіальних громадах в Олександрійському районі, м. Долинській та Голованівському районі.

За матеріалами: © Кіровоградська область: https://kg.npu.gov.ua/…/za-spivpraczyu-u-ramkax-projektu-p…/