24 лютого 2021 року відбулася (виїздна) п'ята сесія восьмого скликання Попельнастівської сільської ради

  • 869

Фото без опису

24 лютого 2021 року відбулася (виїздна) п'ята сесія восьмого скликання Попельнастівської сільської ради, яка пройшла у будинку культури села Добронадіївка. До порядку денного було включено 29 питань. Серед них:
затвердження звіту про виконання бюджету за 2020 рік; затвердження плану заходів з реалізації першого етапу (до 2022 року) Стратегії популяризації української мови до 2030 року «Сильна мова – успішна держава»; зміна назв та затвердження Статутів у (новій редакції) закладів дошкільної освіти Попельнастівської сільської ради; зміна засновників та прийняття у комунальну власність Попельнастівської сільської ради цілісних майнових комплексів юридичних осіб зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Олександрійського району; внесення змін до структури та штатного розпису відділу освіти; внесення змін до рішення Попельнастівської сільської ради від 23 грудня 2020 року №85 “Про бюджет Попельнастівської сільської територіальної громади на 2021 рік” та затвердження Програми цивільного захисту Попельнастівської сільської ради на 2021-2025 роки.
Сесія також розглянула цілу низку земельних питань.
Сільський голова Олег Волянський проінформував депутатів про поточний стан справ та плани громади на найближчу перспективу.